اطلاعات آشپزی
  • سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه مربا به و بادام

بانک اطلاعات عمومی - همگروه



 

طرز تهیه مربا به و بادام

 

مواد لازم برای مربای به و بادام :

به  1 کیلو 
شکر   1 کیلو
 بادام  به مقدار لازم
آب 2 لیوان

 

طرز تهیه مربا به و بادام :

ابتدا به ها را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید سپس شکر را با 2 لیوان آب بگذارید جوش بیاید تا شکر حل شود و بعد روی به های تمیز شده بریزید و در یخچال به مدت یک شب بگذارید سپس روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید وقتی پخت مغز بادام ها را به صورت کامل به به ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید. و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

مدیر سایت

علاقه مند به آشپزی

طرز تهیه نان پنجره ای قبلی

طرز تهیه نان پنجره ای

آشنایی با خواص شیر اسب بعدی

آشنایی با خواص شیر اسب